top of page

Risteilyt

TILAUSRISTEILYT (M/S Waltava ja Sealine)

Teemme Sealinella ja M/S Waltavalla tilausristeilyjä kesällä 2022 mm. alueen majakoille ja kalastajatiloille.

Tilausristeilyjen sisältö ja kesto voidaan määrittää täysin toiveiden mukaan, samoin lähtösatamasta voidaan sopia. Reissussa voidaan viipyä muutamista tunneista useaan päivään.

Tulitpa yrityksen tai ystävien kesken virkistäytymään, joukolla juhlimaan tai pitämään kokous- tai koulutustilaisuutta – kokonaispaketti ruokineen ja ohjelmineen onnistuu vaivatta. Luonnonkaunis kansallispuiston saaristo sekä osaava hyväntuulen henkilökuntamme takaavat risteilyretkesi onnistumisen!

Risteilykohteita esimerkiksi Säpin majakkasaari , Kylmäpihlajan majakkasaari, Kuuskajaskarin linnakesaari, luonnonsatamat, saaristokierrokset, Reposaari, Yyteri ja Reksaaren kalastajatila.

Tiedustelut ja varaukset: Petri Jokinen p. 0500 531 086

KULJETUKSET SÄPPIIN/Tommi Salokangas

Katso myös www.visitpori.fi/veneretket ja risteilyt/ kalastusveneellä Säpin majakkasaarelle.  Kuljetukset alkavat 4.7.2021!

 

KULJETUKSET SÄPPIIN/Timo Lokki

Yrittäjä Timo Lokki (p. 044-500 4142) kuljettaa vierailijoita Säpin majakkasaarelle veneellä, johon mahtuu max 11 matkustajaa.  Kotisatama on Reposaari, mutta noutaa matkustajat tarvittaessa myös Kallosta - tai vaikka Porin keskustasta. 

bottom of page